You, the petitioner
Serveimage

Geen Eurosonic/Noorderslag met rapper Boef

6,700 signatures

Gezien de recente laatdunkende en kwetsende uitlatingen van rapper Boef in de richting van vrouwen lijkt het ons ongewenst dat deze artiest gaat optreden op een festival waar vrouwen en meisjes gewoon een leuke tijd willen hebben, ook als ze een rokje dragen en een biertje drinken.

Petition

We

Bezoekers van Eurosonic Noorderslag en anderen die de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen vanzelfsprekend vinden.

 

observe

  • Dat rapper Boef met zijn recente uitlating heeft getoond dat hij in feite van mening is dat het vrouwelijke deel van de bezoekers van Eurosonic Noorderslag daar niets te zoeken heeft, zeker niet als zij een rokje dragen en een drankje drinken.

  • Dat dit is strijd is met een van de kernwaarden van Eurosonic Noorderslag, namelijk dat iedereen het recht heeft om van dit festival te genieten zonder uitgemaakt te worden voor hoer.

  • Rapper Boef daar dus niets te zoeken heeft.

 

and request

Rapper Boef te weren van dit festival en daarmee een duidelijk signaal af te geven in de richting van mensen die vinden dat uitgaan, en dus ook het bezoeken van een popfestival, geen juiste bezigheid is voor vrouwen en meisjes.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
meldpunt 
Petition desk:
Closing date:
2018-01-20 
Lead petitioner:
Eric Bassma 
Website:

History

Signatures

Updates

**De laatste loodjes en Facebookpagina**

Like en deel de Facebookpagina: https://www.facebook.com/GeenBoeven050/ en blijf de petitie tekenen! - Inmiddels ruim 6500 handtekeningen! - Eurosonic/Noorderslag heeft vrijdag aanstaande een debat ingelast over de uitspraken van rapper Boef met o.a. zijn management en leden van de Tweede Kamer. De meeste bezoekers van Eurosonic/Noorderslag willen rapper Boef niet zien optreden.

+Read more...

Daar blijven we ons voor inzetten, daarbij geholpen door regionale media.

2018-01-17

Al ruim 3000 handtekeningen!

Beste mensen,

Amper een dag nadat de petitie online ging is hij al meer dan 3000 keer getekend. Dat is een onverwacht, maar geen onterecht succes!

Onder andere Paaspop, Dauwpop en Park City Live hebben zijn optredens inmiddels afgezegd.

+Read more...

Eurosonic/Noorderslag nog niet, maar we hebben nog ruim een week. Blijf tekenen en verspreiden! Hoe meer handtekeningen, hoe meer druk we kunnen uitoefenen op de organisatie.

2018-01-05